Den i särklass största sportsbettingmarknaden i Europa är fotboll. Du kan ofta spela på många divisioner och inte alltför sällan även på icke-professionella divisioner och ungdomsfotboll. Utbudet är helt fantastiskt. Detsamma kan inte direkt sägas om basket. Intresset är helt enkelt mycket mindre och därför finns det inte lika mycket att spela på heller. Basket är inte bara efter fotbollen i popularitet. I Sverige placerar sig basket förmodligen även bakom tennis, ishockey, handboll, bandy och MMA. Därmed inte sagt att det är värdelöst att spela på basket som sportsbettare. Tvärtom så öppnar det för skeva odds som man kan utnyttja om man är skicklig.

Att föra statistik över NBA

Det roligaste att spela på när det gäller basket är helt klart NBA. Och som basketfan är det tacksamt eftersom det spelas så många matcher per säsong. Jämfört med NFL är det natt och dag med antalet matcher.

En sajt som är bra att hålla ett öga på när man ska spela på NBA-matcher är ESPN. Det har matnyttig information om det senaste inom NBA. ESPN har mycket videomaterial som man kan gå igenom och produktionerna är alltid väldigt bra. Sedan kan man såklart inte bortse från NBAs officiella webbplats.

Att hitta rätt sajt att spela på

I ärlighetens namn spelar det enligt oss mindre roll vilken sportsbetting-sajt som man spelar på. Utbudet är ganska snarlikt och ett otränat öga lär märka liten skillnad. Vi rekommenderar Tippat.se som är en sportsbetting-orienterad sajt med riklig information om spelbolag. Du finner även frekventa speltips hos dem.