Jag har startat om Karlstadbasket.se av en anledning. Intresset verkade dala och jag kan känna att det har lite att göra med kvalitén på den här sidan. Det var ganska mycket content som låg väldigt oorganiserat. Därför kändes det nästan som det bästa vore att börja om från noll.

Jag tänkte ha lite mer fokus på NBA med anledning av att det blivit så extremt populärt att spela på inte minst. När jag går till gymmet går det inte en dag utan att någon frågar mig om NBA för att de har för avsikt att spela på odds. Det kan man så klart också göra om man tycker det är roligt. Jag vet inte vad jag själv tycker angående det. Jag har inte riktigt fastnat för det än. Men det kanske kommer.

Kanske har folk också sett Uncle Drew-serien som pepsi gjorde med Kyrie Irving. Jag har tills vidare postat alla tre videos här på sidan. Det är riktigt underhållande reklam. Kyrie som är en av de allra mest tekniska spelarna i hela NBA kläs ut till en äldre gentleman. Han deltar sedan i street basket mot andra människor. Han gör ett inhopp och är lite rostig. Sedan börjar NBA-spelaren, iklädd gammelmans-munderingen, spöa skiten ur alla andra grabbar på plan. Riktigt kul.